w w w . Z i a r u l G o r j u l u i . r o
Anul VI *

Menu:

 


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next GenULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

Klaus Iohannis a promulgat modificarea legii energiei electrice și a gazelor naturale

Avertizare meteorologică: Vânt puternic şi ninsori la munte

Ion Călinoiu, condamnat la patru luni de închisoare cu amânare

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor: 10 probe de E.Coli au fost depistate într-un supermarket şi trei abatoare din ţară

Poliţişti filmaţi în timp ce jucau tenis de masă

C.E. OLTENIA NU ESTE ÎN PRAG DE INSOLVENŢĂ

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Gorj vă informează:

Proiect de ecologizare- „Plămânul verde”

ANAF: În atenţia contribuabililor – persoane fizice

JANDARMI: Articole pirotehnice şi plase monofilament, confiscate

FISC: ce acte trebuie să depună contribuabilii până pe 20 decembrie

FISC: 20 decembrie, termen pentru declararea şi plata creanţelor

DNA despre poliţiştii din dosarul permiselor

JANDARMERIE:Precizare

UNIVERSITATE: Punct de vedere în legătură cu unele articole apărute în presă

Filiala Oltenia a Asociaţiei de Luptă împotriva Bolii Parkinson, inaugurată la Târgu-Jiu

JANDARMERIE: Adunare festivă dedicată zilei naţionale

  Toate comunicatele

ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!
  Prima pagină · Ultima ora · Şase copii şi tatăl lor, găsiţi decedaţi în locuinţă

Şase copii şi tatăl lor, găsiţi decedaţi în locuinţă

Şase fraţi cu vârste cuprinse între şase luni şi şapte ani, precum şi tatăl acestora au fost găsiţi morţi, luni dimineaţă, într-o garsonieră din Rovinari, prima ipoteză fiind că decesul ar fi fost provocat de intoxicaţia cu monoxid de carbon provenit de la o instalaţie de încălzire improvizată.

Un al şaselea copil - un băieţel de cinci ani - a fost găsit mort, luni dimineaţă, în spatele unui fotoliu, după ce, iniţial, tatăl acestuia şi cinci fraţi fuseseră descoperiţi decedaţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj, Mihai Avramescu, în garsoniera din Rovinari în care un bărbat şi cinci copii ai acestora au fost descoperiţi decedaţi a mai fost găsit un băieţel de cinci ani.

Avramescu a precizat că băieţelul a fost găsit în spatele unui fotoliu din garsonieră.

Tatăl băieţelului şi cinci fraţi ai acestuia au fost găsiţi morţi, luni dimineaţă, în jurul orei 7.30, în garsoniera lor din Rovinari, prima ipoteză fiind că decesul ar fi fost provocat de o intoxicaţie cu monoxid de carbon provenit de la o instalaţie de încălzire improvizată.

Potrivit primarului localităţii Rovinari, Dorin Filip, copiii au vârste cuprinse între şase luni şi şapte ani şi sunt fraţi, ei locuind cu tatăl lor într-o garsonieră dintr-un bloc din Rovinari.

Primarul spune că locuinţa în care stăteau aceştia era încălzită cu o instalaţie termică improvizată, care în cursul nopţii de duminică spre luni nu ar mai fi evacuat gazele în exterior din cauza vântului puternic.

Conform sursei citate, şi alţi doi copii dintr-o garsonieră de la etajul superior s-au intoxicat cu monoxid de carbon, ei fiind transportaţi la spital şi fiind în afara oricărui pericol.

La rândul său, administratorul public al oraşului Rovinari, Constantin Podaru, a spus că bărbatul şi cei cinci copii ai săi, care locuiau la parter, au fost găsiţi decedaţi după ce cei doi copii de la etajul întâi au ajuns la spital cu ameţeli, stabilindu-se că s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

”S-a constatat că cei doi copii de la etajul întâi care au ajuns la spital s-au intoxicat cu monoxid de carbon şi apoi s-a căutat sursa gazului, descoperindu-se că acesta provine de la garsoniera de la parter. Vecinii au spart uşa garsonierei şi i-au descoperit pe cei cinci copii şi pe tatăl acestora, care erau morţi. Bărbatul a fost găsit într-o cadă din plastic, probabil făcea baie la momentul la care s-a produs tragedia”, a afirmat administratorul public al oraşului Rovinari.

El a mai spus că bărbatul era angajat al Complexului Energetic Oltenia, iar soţia acestuia este plecată la muncă în Italia.

Cei doi soţi aveau şapte copii, cel de-al şaptelea - o fată - scăpând cu viaţă pentru că nu a dormit acasă, fiind plecată la bunici la Târgu Jiu.

La faţa locului se află reprezentanţi ai Poliţiei Gorj, ai ISU, precum şi ai furnizorului de gaz, care a oprit alimentarea cu gaz în bloc.
mediafax.ro

12.01.2015. 02:50


Comentarii

vio 14.01.2015. 03:12

aceasta familie nu o sa mai fie povara pentru nimeni.
inteleg ca erau destul de saraci.
altfel nu era nevoie sa locuiasca in asa conditii.
nici ca mama safie nevoita sa plece de acasa.
poate azi nu ar mai fi in viata nici ea.
asta e!!!

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


5 + 2 =