w w w . Z i a r u l G o r j u l u i . r o
Anul VI *

Menu:

 


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next GenULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

Klaus Iohannis a promulgat modificarea legii energiei electrice și a gazelor naturale

Avertizare meteorologică: Vânt puternic şi ninsori la munte

Ion Călinoiu, condamnat la patru luni de închisoare cu amânare

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor: 10 probe de E.Coli au fost depistate într-un supermarket şi trei abatoare din ţară

Poliţişti filmaţi în timp ce jucau tenis de masă

C.E. OLTENIA NU ESTE ÎN PRAG DE INSOLVENŢĂ

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Gorj vă informează:

Proiect de ecologizare- „Plămânul verde”

ANAF: În atenţia contribuabililor – persoane fizice

JANDARMI: Articole pirotehnice şi plase monofilament, confiscate

FISC: ce acte trebuie să depună contribuabilii până pe 20 decembrie

FISC: 20 decembrie, termen pentru declararea şi plata creanţelor

DNA despre poliţiştii din dosarul permiselor

JANDARMERIE:Precizare

UNIVERSITATE: Punct de vedere în legătură cu unele articole apărute în presă

Filiala Oltenia a Asociaţiei de Luptă împotriva Bolii Parkinson, inaugurată la Târgu-Jiu

JANDARMERIE: Adunare festivă dedicată zilei naţionale

  Toate comunicatele

ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!
  Prima pagină · Sport · Cum poate fi dat în judecată Banciu pentru “afirmaţiile” împotriva Simonei Halep?

Cum poate fi dat în judecată Banciu pentru “afirmaţiile” împotriva Simonei Halep?

Radu Banciu nu a fost impresionat de performanţa Simonei Halep de la Roland Garros. Acesta a făcut, în cadrul emisiunii pe care o moderează, o remarcă jignitoare la adresa tenismenei românce .

„Simona Halep este o ţărăncuţă, nu aţi văzut cum vorbeşte engleza? Aia, Şarapova, e o lady”, a spus acesta, în timpul emisiunii sale de duminică.

Aceasta nu a fost singura remarcă deplasată la adresa Simonei Halep, Radu Banciu a continuat în acelaşi stil, spunând că Simona degeaba a ajuns în finală dacă a pierdut-o, că nu a învins nicio tenismenă puternică în acest turneu şi a spus că nu e de acord cu faptul că Simona se simte mândră că este româncă, într-o ţară în care 86% dintre cetăţeni nu reuşesc să facă economii de la o lună la alta. Haideti sa vedem ce prevede Codul Civil

Respectul vieţii private şi al demnităţii persoanei umane
Art. 72
Dreptul la demnitate
(1) Orice persoană are dreptul la respectarea demnităţii sale.
(2) Este interzisă orice atingere adusă onoarei şi reputaţiei unei persoane, fără consimţământul acesteia ori fără respectarea limitelor prevăzute la art. 75 din Codul Civil
Art. 75
Limite
(1) Nu constituie o încălcare a drepturilor prevăzute în această secţiune atingerile care sunt permise de lege sau de convenţiile şi pactele internaţionale privitoare la drepturile omului la care România este parte.
(2) Exercitarea drepturilor şi libertăţilor constituţionale cu bună-credinţă şi cu respectarea pactelor şi convenţiilor internaţionale la care România este parte nu constituie o încălcare a drepturilor prevăzute în prezenta secţiune.
Se pot exercita 3 actiuni:
- actiune depusa de Simona Halep pentru daune morale.Aceasta se timbreaza cu 100 de lei indiferent de suma pretinsa
- actiune colectiva pentru apararea unui simbol public al Romaniei
- sau chiar o plangere penala
www.coltuc.ro

10.06.2014. 09:58


Comentarii

puscasul 11.06.2014. 13:04

domnule bogdan nu stiu cine esti si putin imi pasa.nu inteleg revolta dumitale,insa,tocmai ai incalcat legea.nu ati inteles nimic din comentariul meu si,mai mult,acuzi niste oameni de 'frustrare'.daca tot vorbiti despre meciurile acelea de fotbal,va rog,observati ca ele mai sunt pomenite si in presa din prezent semn ca notorietatea respectivelor evenimente are o anumita anvergura.despre performanta reala a lui halep nu prea se mai scrie nimic.probabil stiti si motivele.am observat si la dvs.cum ati scris gresit gramatical,insa,din cate stiu,pe comentarii nu se acorda o mare atentie acestui lucru.va salut si va doresc sa nu va mai permiteti sa insultati persoane .despre MACESANU...va invit sa va exprimati la fel in contnuare.stiti ce inseamna wirless?

bogdan 11.06.2014. 12:21

1. Simona Halep a reuşit o performanţă uriaşă pentru România. O finală de grand slam, chiar dacă a pierdut-o, rămâne o performanţă, indiferent de părerea ta.
Ea a primit aprecieri de la toată presa internaţională de specialitate, însă, din păcate, s-au găsit specialiştii din România să o critice.
Din punctul meu de vedere, cei care fac afirmaţii răutăcioase la adresa Simonei, sunt nişte frustraţi care n-au făcut nimic în viaţă.
2. La fotbal, România a bătut şi Spania şi Argentina.
Spania în 2006, chiar la ea acasă, la Cadiz, daca nu mă înşel, Spania devenind ulterior campioană europeană (2008), mondială (2010) şi din nou europeană(2012).
România a bătut şi Argentina în optimile Cupei Mondiale din SUA 1994.
3. Ai mai băgat cumva comentarii şi nu ţi-au fost aprobate??? Sau de ce zici că nu o să îţi fie aprobat?
Eu nu am vazut niciun comentariu cu numele "puscasul". Spune-mi la ce articol şi ţi-l aprob imediat.
Comentariile care sunt scrise de la aceeaşi adresă (ADICĂ DE ACEEAŞI PERSOANĂ), însă sunt semnate cu nume diferite şi pe deasupra mai conţin şi aceleaşi greşeli de ortografie, NU O SĂ FIE APROBATE ! (chiar daca o să sune lumea din străinătate).
4. Nu am pretins niciodată că suntem un "mare site", dar dacă suntem "un site fara personalitate ce nu poate fi numit publicatie online", cum zici tu, de ce stai la miezul nopţii să ne citeşti???
5. Pe Aurel Măceşanu îl poţi găsi aici => www.gorjnews.ro

puscasul 10.06.2014. 23:30

bai,desteptilor!!!BRANCUSI ESTE SIMBOL NATIONAL SI A FOST CALCAT IN PICIOARE!!!ce lege spune ca apelativul 'tarancuta'este o jignire,un afront???HALEP TREBUIE SA MAI MUNCESCA PENTRU A DEVENI UN SIMBOL NATIONAL.PT LOCUL DOI NU CANTA NICIODATA IMNUL!!!In privinta adversarelor Banciu are dreptate,au fost mediocre.NU POTI FI SIMBOL NATIONAL DACA BATI LA FOTBAL ALBANIA SI FACI PUNCTE IN CLASAMENTUL F.I.F.A.BATE ARGENTINA SAU SPANIA SI ESTI MARE,CHIAR DACA ESTI PE LOCUL 1000!!!!Cu siguranta acest mic comentariu nu o sa apara,insa,de cand nu mai semneaza macesanu ati devenit un site fara personalitate ce nu poate fi numit publicatie online.

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


7 + 1 =