w w w . Z i a r u l G o r j u l u i . r o
Anul VI *

Menu:

 


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next GenULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

Klaus Iohannis a promulgat modificarea legii energiei electrice și a gazelor naturale

Avertizare meteorologică: Vânt puternic şi ninsori la munte

Ion Călinoiu, condamnat la patru luni de închisoare cu amânare

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor: 10 probe de E.Coli au fost depistate într-un supermarket şi trei abatoare din ţară

Poliţişti filmaţi în timp ce jucau tenis de masă

C.E. OLTENIA NU ESTE ÎN PRAG DE INSOLVENŢĂ

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Gorj vă informează:

Proiect de ecologizare- „Plămânul verde”

ANAF: În atenţia contribuabililor – persoane fizice

JANDARMI: Articole pirotehnice şi plase monofilament, confiscate

FISC: ce acte trebuie să depună contribuabilii până pe 20 decembrie

FISC: 20 decembrie, termen pentru declararea şi plata creanţelor

DNA despre poliţiştii din dosarul permiselor

JANDARMERIE:Precizare

UNIVERSITATE: Punct de vedere în legătură cu unele articole apărute în presă

Filiala Oltenia a Asociaţiei de Luptă împotriva Bolii Parkinson, inaugurată la Târgu-Jiu

JANDARMERIE: Adunare festivă dedicată zilei naţionale

  Toate comunicatele

ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!
  Prima pagină · Politica · Marcel Hoară, boc-ul de la Gorj

Marcel Hoară, boc-ul de la Gorj

Marcel Hoara
Fiind privitor al realităţilor României în timp de criză, în ultima perioada constat apariţia pe ecrane a unui personaj caragialian sub numele de Marcel Hoară, director general al ANDZM . Nu este zi sa nu îl vezi pe Realitatea, Antena 3 sau alta televiziune unde este trimis de către partid. Uneori mă întreb când mai doarme, când mai mănâncă pentru ca e mereu în emisiuni. Asta nu ar fi ceva rău, numai că am aflat ca este de la Gorj. Am început atunci să încerc să înţeleg ce spune pentru ca el vorbeşte dar nu spune mai nimic.

După un timp mi-am dat seama care este rolul lui. Marcel Hoară este Boc-ul pus la crescut al PD-L. El laudă iniţiativele guvernului Boc sau ale miniştrilor și mai ales pe Băsescu. Poți înţelege până la un punct, dar în cazul lui s-a întrecut orice limită. Îmi este jenă că sunt din Gorj. Doresc sa nu pomenesc nimic despre latura penală în care am înţeles că este bănuit.

Ce m-a pus pe gânduri a fost o emisiune in care participa Hoară și Victor Ciorbea și acesta din urma i-a prezis: "vei avea mare viitor în pd-l domnule Hoară" și a explicat aceasta afirmaţie prin faptul ca îl lauda peste măsură pe Băsescu.

Marcel Hoara in studio
În ultima emisiune de la Realitatea Tv pe care am rezistat să o urmăresc când moderatorul a cerut invitaţiilor să dea note guvernului media a ieşit 5,72. Marcel Hoară s-a revoltat și a zis că guvernul este de nota 10 și că această notă de 5,72 este "profund incorectă" explicând că nota e data de invitaţi printre care sunt și adversari politici și ca nu ar fi corect și ca notele trebuiau date de oamenii din public. Un invitat a remarcat că dacă era așa, nota obținută ar fi fost 3.

Am menţionat că a fost ultima emisiune nu pentru că Hoară nu  a mers de atunci la încă 300 ci pentru că nu am putut să le mai urmăresc fară să îmi montez ştergător de parbriz pe televizor din motive lesne de înțeles.

Unii ar spune ca asta trebuie să facă un politician, să laude partidul din care face parte indiferent de ce prostii face și să venereze conducătorul suprem, în cazul lui Hoară, pe Băsescu. Dacă asta însemnă să fi om politic bun, atunci Hoară este excelent și nu e de mirare ca  e trimis la toate emisiunile. Eu cred ca un pic de decență și bun simt ar trebui să existe și în politica, chiar și la PD-L.

Îmi e jenă, milă dar sunt și dezgustat de acest demn urmaş a lui boc pentru că lumea a început să afle ca este de la Gorj.

Un prieten îmi spunea ca Hoară tot merge la emisiuni și așteaptă să cadă în cap la fel ca Boc, să devină și el celebru. Păcat ca Andrei Gheorghe nu mai face emisiuni! Da cine știe…

Modelul PD-L de om politic tânăr este absolut jenant: ridzi, boureanu, hoară, udrea, elena băsescu... și lista ar putea continua. Dacă acestea sunt modele ale tinerilor politicieni de succes nu e de mirare ca tot mai mulți din generația tânără preferă să emigreze și că absenteismul la aceasta generație este atât de ridicat.

Închei acest articol cu indemnul lui Suțu de pe blogul sau: "să-i convingem pe băieţii de la PDL să facă o pauză de Hoară. Pentru sănătatea lui. Şi a noastră." No more Hoară, mai ales ca așa cum scrie Marian GHITEANU de la Ziua "Hoară este trompeta PDL pe bani publici".

Mitică Dezgustatu'* Definiţia boc-ului data de Octavian Paler 

Update:

1) Marcel Hoara - afară plouă

2) Marcel Hoara pus la punct şi trezit la realitate

Radu Tudor: "Domnule Hoară chiar nu aveţi pic de ruşine?... aveţi probleme si cu vocabularul limbii române şi cu onestitatea... ...aveti un CD pe care vi-l pune în Modrogan si pe care il repetaţi la televiziuni... minţiti cu neruşinare de trei zile şi nu vă crapă obrazul de ruşine să apareti la televizor să proferaţi aceleaşi minciuni... nu mai suport să fiu minţit în halul acesta de persoane ca dumneavoastră..."

3) Marcel Hoară stârneşte hohote de râs

4) M. Badea: "Marcel Hoară, politician de matineu"

5) M. Badea: "Marcel Hoara - pixuletele topi-top"

6) M. Badea: "Marcel Hoara - ciumpilică, tiriplică"

7) Marcel Hoara comediant ?

8) Marcel Hoara : "Și ce, e vreo problemă ?"

18.08.2009. 10:36


Comentarii

lider 04.05.2012. 13:12

jigodie penala

Gicanu 02.02.2011. 10:12

Marcel Hoara este cea mai mare mizerie din Romania sau in orice caz se bate cu succes pentru acest loc. Nu numai ca este o sluga obedienta de 2 parale dar asta e singura lui calitate care l-a propulsat slugarnicia- pupincurismul. Asa a facut cheag cu limba catifelata. Insa este atat de obedient si slugoi incat a semanat dezgustul maselor si de putin era sa fie linsat de oameni in direct. A fost racorit cu apa si preparat cu oua acest papagal care recita doar poezia invatata de la partid fara sa o treaca prin creierul lui. Acesta este si motivul ca de cand era sa fie linsat de multime nu l-au mai lasat la televizor spre bucuia marelui public.
Acest Hoara a facut Gorjul de ras prin slugarnicie si lipsa de bun simt dublate de agresivitatea fanatica a unui mare derbedeu politic.

Anca 21.01.2011. 21:20

Marcel Hoara nu este cea mai mare jigodie din Romania! Este un om perfect normal care s-a chinuit sa ajunga in frunte si a reusit. Eu il respect si il admir pentru ca a ajuns in Bucuresti pe spinarea lui si nu a fost ajutat de nimeni. A plecat dintr-un sat din Gorj si a ajuns la capitala. Nu sunteti voi imputerniciti sa-l criticati atata timp cat nu stiti ce a facut si cum a facut pentru a ajunge acolo unde este acum.

gigi 10.04.2010. 17:51

este cea mai mare jigodie din Romania

horara 11.03.2010. 20:29

De unde l-au scos pe oligofrenul asta? Dezastru daca astia sunt promovati in PDL. Sa intelegem ca baiatul asta care pare ca a terminat o scoala pentru copii cu dizabilitati si el probabil ca o fi fost sef de promotie ca a reusit sa se exprime, este un fruntas PDL? Asa dobitoc te chinui sa gasesti si nu iti iese.

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


5 + 1 =