w w w . Z i a r u l G o r j u l u i . r o
Anul VI *

Menu:

 


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next GenULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

Klaus Iohannis a promulgat modificarea legii energiei electrice și a gazelor naturale

Avertizare meteorologică: Vânt puternic şi ninsori la munte

Ion Călinoiu, condamnat la patru luni de închisoare cu amânare

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor: 10 probe de E.Coli au fost depistate într-un supermarket şi trei abatoare din ţară

Poliţişti filmaţi în timp ce jucau tenis de masă

C.E. OLTENIA NU ESTE ÎN PRAG DE INSOLVENŢĂ

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Gorj vă informează:

Proiect de ecologizare- „Plămânul verde”

ANAF: În atenţia contribuabililor – persoane fizice

JANDARMI: Articole pirotehnice şi plase monofilament, confiscate

FISC: ce acte trebuie să depună contribuabilii până pe 20 decembrie

FISC: 20 decembrie, termen pentru declararea şi plata creanţelor

DNA despre poliţiştii din dosarul permiselor

JANDARMERIE:Precizare

UNIVERSITATE: Punct de vedere în legătură cu unele articole apărute în presă

Filiala Oltenia a Asociaţiei de Luptă împotriva Bolii Parkinson, inaugurată la Târgu-Jiu

JANDARMERIE: Adunare festivă dedicată zilei naţionale

  Toate comunicatele

ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!
  Prima pagină · Actualitate · Peste 500 de angajaţi ai CEO au protestat faţă de intenţia administraţiei de a reduce salariile

Peste 500 de angajaţi ai CEO au protestat faţă de intenţia administraţiei de a reduce salariile

Peste 500 de angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia au protestat faţă de intenţiile administraţiei de a reduce salariile şi numărul locurilor de muncă, oamenii scandând lozinci împotriva şefului CJ Gorj, Ion Călinoiu, şi a premierului Victor Ponta.

Potrivit vicepreşedintelui Federaţiei Naţionale Mine Energie, Dumitru Pârvulescu, participaţii la protest au fost în mare parte mineri, ei ieşind în stradă după ce au aflat că administraţia Complexului Energetic Oltenia (CEO) vrea să reducă salariile în acest an, transmite corespondentul MEDIAFAX.

”Propunerea de buget înaintată la minister prevede creşterea productivităţii, scade numărul de personal, dar scade şi nivelul salariilor, în timp ce managerul Laurenţiu Ciurel şi cei din conducerea unităţii au avut tupeul să îşi pună 25% pentru contractul de mandat. Noi aşteptăm ca Ponta să îl demită pe acest incompetent care a adus unitatea în cap. A făcut angajări cu sutele pentru a face campanie electorală anul trecut, iar acum vine şi ne taie salariile, spunând că nu mai sunt bani”, a declarat Pârvulescu.

Minerii au protestat în centrul municipiului Târgu Jiu, unde au scandat lozinci împotriva managerului privat al CEO, Laurenţiu Ciurel, a preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Gorj, Ion Călinoiu, dar şi împotriva premierului Victor Ponta, care este deputat de Târgu Jiu de trei mandate.

Astfel, oamenii au scandat: ”DNA, DNA, să vină să vă ia”, ”Demisia! Demisia” şi ”Vă rugăm să ne scuzaţi, nu putem produce cât furaţi”.

De asemenea, minerii au avut pancarte cu mesaje precum ”Stop presiunii pe salariaţi”, ”Fără disponibilizări în Complexul Energetic Oltenia”, ”Ne vedem mâine la 5.00, tot aici”, ”Ultimii veniţi, cei mai bine plătiţi”.

Un protest similar este programat să aibă loc şi joi, între orele 17.00 şi 18.00, Federaţia Naţională Mine Energie făcând demersuri pentru ca săptămâna viitoare să scoată în stradă cel puţin 5.000 de mineri, în cazul în care negocierile cu administraţia CEO vor eşua.
mediafax.ro

28.01.2015. 16:20


Comentarii

vaporeanu 01.02.2015. 15:06

Oferte de lucru pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: gheorghenecula@yahoo.com

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


3 + 8 =